QUICKBLOGG

– den kvickaste bloggen på nätet om fallet Thomas Quick

Sture Bergwall frias för mord

with 2 comments


Nu är det officellt: Sture Bergwall friades idag från mordet på Yenon Levi.

Tidigare i år lade chefåklagaren Eva Finné ned åtalet mot Sture Bergwall. De bevis som tidigare höll för en fällande dom, räckte nu inte ens till åtal.
– Efter genomgång av utredningen gör jag bedömningen att bevisläget numera är sådant att brott inte kan styrkas, skrev Eva Finné i sitt beslut den 28 maj i år.
Det återstår nu sju morddomar som skall rivas upp innan Bergwall friats från samtliga mord han blivit oskyldigt dömd för.
– Det finns ingen tvekan hos mig att driva de övriga domarna till frikännande, ingen tvekan finns hos mig att visa på den katastrofala roll Säter spelat  och att visa på det bedrägeri polis och åklagare bedrivit för att nå de fällande domarna. Dagens dom ger mig styrka och mod, kurage och energi att gå vidare, skriver Sture Bergwall på sin blogg.

LÄS OCKSÅ:
Sture Bergwalls blogg
Dagens Nyheter
Dala-Demokraten

Annonser

Written by Shine

september 3, 2010 den 5:19 e m

Publicerat i Fallet Yenon Levi

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Jaha, då. Kanske vore bättre att sätta in Klister Van det Var ju Plast och hans kriminella storljugande korrupta rövhålspolare, ”professor -pajasen” Christiansen och dom andra rövhålen på Säter:s mentalsjukhus då i stället, va? Det är väl där jävelskapet hör hemma….
  Och, hur r det med den där galenpannan, Gubbja´n vad idioten heter mer???? Ta med den galeningten också. Han kan väl torka skiten i rövarna på dom andra idioterina som inte borde ens få gå å skita på en vanalig mugg

  kulan

  september 3, 2010 at 8:28 e m

 2. Kwasten, nej han heter numera Fan Det Var ju Plast!
  Han blev rasande när han fick vetskapen att Bergwall får ytterligare resning. Klar idioten blir arg. han kwasten är ju som alla vet besatt at demoner, sjuka dmonte, han tillhör arketypen hämanre enligt den analytsiak psykologin. hanhar tydligen stora medfödda själsliga störningar som många andra åklagare har.
  Kwastidioten är helt klart en sadist. Dom andra dårarna är av samma eller likartad modell förutom den där tokfan Gubb-Jan som är en mupp. Förr i tiden fick mupparna vara avskilda från det civilicerade samhälletn. Nu går dom lösa. Till och med att en del av dom får sitt amatörmässiga, fanatsifulla svammel publicerat. Det som vore rättmätigt nu, att sätta det där jävla sunkgänget i fängels. men det båttre vore om man kunde hänga ut dom jävlar helt nakna till allämt beskådande. Kwasten överst och resten i fallande ordning. Muppen Gubb jan vet jag inte vad man skall göra med. För det är igen mer än Kwastgalnigen och den där korrupta andra dåren som kallsr sig professor som man bör ta på allvar.

  kanonkungens kulor

  september 24, 2010 at 2:20 e m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: