QUICKBLOGG

– den kvickaste bloggen på nätet om fallet Thomas Quick

Bergwall nekas ny sinnesundersökning

with one comment


Sture Bergwall nekas ny sinnesundersökning. Det rättsliga rådet hävdar att Bergwall fortfarande har samma psykiska störning som han hade under åren då han kallade sig Thomas Quick.

Beslutet grundar sig på att Rättsliga rådet vägt in den mängd allvarliga brott som Bergwall är dömd för.  Brott som han inte begått.
– Rättsliga rådets beslut att inte bevilja mig en ny undersökning är fegt, ovetenskapligt och nonchalant. Det är lätt att raljera över deras beslut och deras vetenskaplighet, partiskhet och bristande förmåga att fatta beslut med integritet. Men det beslut de tagit angående mig handlar om en person som hålls fången sedan tjugo år, och som, vilket docent Anna Dådermans expertutlåtande till Svea Hovrätt visar, drogats till att bekänna över 30 mord, skriver Sture Bergwall på sin blogg.
Under 1990-talet matades Sture Bergwall full med tunga narkotiska preparat. Läkarna hävdade att Bergwall led av multipel personlighetsstörning där han ”förvandlades” till sina alternativa personligheter; Nana, Cliff och Ellington. När medicineringen försvann 2002 så upphörde symptomen. Och morderkännandena.
– Vi frågade om den ursprungliga bedömningen var korrekt och det tycker de uppenbarligen. Varför är skrivet i stjärnorna, säger Thomas Olsson, Bergwalls advokat till TT.

LÄS OCKSÅ:
Skandalen växer – Sture Bergwalls blogg
Ingen ny sinnesundersökning av Quick – Dagens Nyheter
”Varför är skrivet i stjärnorna” – Dalarnas Tidningar

LYSSNA PÅ RADIOINSLAG:

Thomas Quick får ingen ny sinnesundersökning

Annonser

Written by Shine

juli 29, 2010 den 6:39 e m

Publicerat i Säters sjukhus

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Har samma psykiska störning som när han begick brotten? Jävla dårhus! Tänk om han inte begått några brott? Skulle det inte vara på sin plats att sinnesundersöka psykmuppen Christiansen och Klister fan det var ju Plast i stället? Rättsliga rådet, vad är detta för jävla junk? Jo det består såvitt jag kan förstå av ett gäng genomkorrupta typer som vanligt i rättsliga sammanhang. För alla vet ju att poliser är storljugare, åklagare är genomkorrupta, ledamöterna i tingsrätterna är svansviftare till de genomkorrupta åklagarna som gör sin framställan på den storljugande polisen/ polisernas underlag till förundersökning. Så blir det som det blir. benbitar är plast och papper. Rättsliga rådet bpored sinnesundersökas. Klister fan det var ju Plst borde sättas fängelse för restan av sitt liv, professorn Christansen har väl försåtss blivit muta av någon korrupt jävel och har väl satt å den stacksr Quick i baken nar han var drógad.

    anonym2

    juli 29, 2010 at 6:59 e m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: