QUICKBLOGG

– den kvickaste bloggen på nätet om fallet Thomas Quick

Ny norsk intervju med Sture Bergwall

leave a comment »


Norska medier fortsätter att bevaka fallet Thomas Quick. ABC Nyheter har åkt till Säter och genomfört en ny stor och intressant intervju med Sture Bergwall. Det finns både text och webbtv-inslag på nyhetssajten.

– Man kan säga att jag behandlades som djur i ett laboratorium, säger Sture Bergwall , om de första tio åren var han föremål för psykiatrisk tvångsvård.
Nyhetssajten tittar närmare på de norska fallen Gry Storvik och Trine Jensen. De publicerar i artikeln bland annat utdrag ur förhör från utredningen kring Trine Jensen, och konstaterar att inte mycket av uppgifterna som Sture Bergwall lämnade stämde till en början.

Fick se bilder
Sture Bergwall har berättat att han fick se brottsplatsbilder på den mördade Gry Storvik och dagen efter kunde berätta hur kvinnans skador såg ut.  Den norska rättsläkaren Kari Ormstad var med vid rekonstruktionen.
– Jag kan tyvärr inte hjälpa dig. Jag har inget minne av bilderna visades så att Bergwall kunde se dem.  Jag minns inte att jag skulle ha varit närvarande vid en rekonstruktion på en söndag, skriver hon i ett mail till ABC Nyheter.


SE OCKSÅ:

Jeg har jo tilstatt 30 drap – ABCNyheter

Annonser

Written by Shine

maj 25, 2010 den 3:31 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: