QUICKBLOGG

– den kvickaste bloggen på nätet om fallet Thomas Quick

Bokförlaget stöttar advokat Pelle Svensson

with 2 comments


Trots Quickåklagarens anmälan mot Pelle Svensson och hans bok ”Den stora rättsskandalen”, uppger bokförlaget att de kommer att fortsätta sälja boken. Dessutom kommer de att försöka få ytterligare snurr på försäljningen genom att  börja sälja den i pocketformat.

– Från förlagets sida ger vi fullt stöd för Pelle Svensson. Vi har ingen anledning att ändra eller ta bort något. Tvärtom kommer vi senare i vår att ge ut en pocketupplaga av boken, skriver förlaget i ett pressmeddelande.
I anmälan har van der Kwast bara tagir upp en enda av alla de manipulationer och anklagelser om tjänstefel som skildras i boken.
– Jag har skrivit 340 sidor om allt fusk som förekommit. Man kan inte bara lyfta ut en skärva av allt detta ur sitt sammanhang och hävda att det är förtal. Men jag är inte orolig. Jag har full täckning för mina uppgifter och vi hade mycket starka skäl att skriva som vi gjorde, , säger Pelle Svensson.

LÄS OCKSÅ:
Pelle Svensson JK-anmäld – Pressmeddelande Blue Media

Annonser

Written by Shine

februari 5, 2010 den 8:14 e m

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Efter att ha läst Pelle Svenssons bok om Thomas Quick där Pelle förklarar och plockar fram bevis så förvånar det mej att det inte tidigare gjorts. Det kan ju inte vara så att de övriga i cirkusen runt Qvick inte kännt till dessa fakta. Den trygghet man kräver som medborgare är att den rättsliga prosessen och de dommar som avkunnas skall vara rättvisa, alla bevis skall läggas på bordet och inget förtigas. Detta är definitivt inte vad man upplever efter att ha läst boken om Thomas Qvick. Pelle har dessutom ett fängslande sätt att skriva som gör att boken blir både spännande och lättläst. En bok jag vill varmt rekkomendera till alla som vill tränga lite djupare in i den rättvisa som presenteras i Sverige just nu.

  Torkel Selin

  februari 6, 2010 at 10:18 f m

 2. Det är en liten hämd måhända från en Åklagare som tror sig sitta på jättehöga hästar förtfarande – trots att han blivit pansionist.
  Nu gäller ju följande:
  1. Advokat Svensson kan lugnt luta sig tillbaka i den gröna skinnfotöljen i Njurunda. JK förpassar Kwastens papper i cylinderarkivet och anser detta som trams.

  Nu kommer det första av mordmålen mot Tomas Quick att prövas på nytt och en oundviklig fråga blir som Göteborgs Advokaten Stig Centerwall skriver i sin tidskrift FÖRSVARAREN är hur man nu skall kunna undvika åtal mot bland andra förre Åklagaren Christer van der Kwast, Polismannen Seppo Penttinen, Chefspsykologen Birgitta Ståhle och Advokaten Claes Borgström.

  Vem vågar detta undras det säkert inom rättsväsendet och Advokatkåren.

  Om ingen jurist tar upp detta att anmäla så blir alltihop ett moras. Hur många pengar har Kwast och de som varit inblandade satt sprätt på i dessa Kalle Anka utredningar? Quick må vara galen i sig – men de som körde dessa rättegångar må vara snäppet värre i oansvarighet. Snacka om rättslig bananrepublik.

  Anders Andarve

  februari 6, 2010 at 3:45 e m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: