QUICKBLOGG

– den kvickaste bloggen på nätet om fallet Thomas Quick

Thomas Quick vädjar om hjälp

leave a comment »


Flertalet personer sitter inne med viktig information om de åtta mord som Sture Bergwall är oskyldigt dömd för. Nu uppmanar Sture Bergwall de som vet något om morden att vända sig till hans advokater.

Det är ett flertal personer sitter inne på viktig information om försvinnandena och dödsfallen.  I de fall där det bevisligen begåtts mord finns det naturligtvis andra gärningsmän som vet vad som hänt. Men även personer runtomkring gärningsmännen kan ha viktig information att lämna.
– Du som vet något i de fall jag är dömd för mord, vänd dig med förtroende till Silbersky advokatbyrå, skriver Sture Bergwall på Twitter.
Det har framkommit att Sture Bergwall hade alibi vid Therese Johannessens försvinnande. Han jobbade i sin kiosk den helgen flickan försvann. Och det finns också alibi till Johan Asplunds försvinnanden. Då befann sig Sture Bergwall i Falun, 30 mil från Sundsvall, och hämtade hem sin mamma på lasarettet. Det är information som gömts undan i polisutredningarna och som nu kommit fram.
Poliser och andra som varit inblandade utredningarna som vet med sig att det fifflats bör naturligtvis berätta vad de vet, och lämna uppgifter som kan hjälpa Sture Bergwall att få resning i samtliga fall.
All information rörande mordfallen som Sture Bergwall är dömd för, som kan vara viktig för att bevisa hans oskuld, kan lämnas till Silbersky advokatbyrå:  http://www.silbersky.se/index.html

Annonser

Written by Shine

januari 7, 2010 den 7:26 e m

Publicerat i Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: