QUICKBLOGG

– den kvickaste bloggen på nätet om fallet Thomas Quick

Gott nytt år!

with one comment


Nytt år och nya resningsansökningar. Ännu fler nya och häpnadsväckande detaljer kommer att avslöjas om Quickutredningarna. Och Sture Bergwall kommer under året att frias från minst ett mordfall.

Under året som gått, 2009, har Sture Bergwalls advokater lämnat in den första resningsansökan, den 20 april. Ungefär samtidigt gav Sture Bergwall ut boken ”Thomas Quick är död” tillsammans med sin bror Sten-Ove. Advokaten Pelle Svensson gav samma dag ut boken ”Quick – den stora rättsskandalen”.
Den tredje dokumentären av Hannes Råstam sändes i november där flera nya förbluffande detaljer avslöjades. Fyra åklagare har under året meddelat att de börjat att arbeta på heltid med att granska över 30 morderkännanden som kommit från Quick.  Och Sture Bergwalls advokater har kämpat vidare med de kommande resningsansökningarna.  Sist men inte minst beviljades äntligen Sture Bergwall resning i mordfallet Yenon Levi den 17 december. Den största rättsskandalen i modern tid blev ett faktum.

Det nya året kommer att bli ännu mer intensivt. Bröderna Bergwall kommer att komma ut med en ny bok. Sture Bergwall kommer att frias från minst ett av morden.  Och flera resningsansökningar kommer att ramla in. Kanske kommer ännu en ny dokumentär av Hannes Råstam. Och förhoppningsvis kommer friandet i fallet Yenon Levi leda till en brutal mediebevakning som kommer syna de skyldiga till denna rättsröta  i sömmarna. Socialstyrelsen granskar just nu  vården på Säters sjukhus och kommer att meddela ett beslut om missförhållandena den 11 januari. Den nya resningsansökan i fallet Therese Johannessen kommer att lämnas in till Svea hovrätt inom den allra närmsta framtiden.

Och allt detta kommer du som läsare att kunna följa på ett och samma ställe – på den kvickaste bloggen på nätet om fallet Thomas Quick. Stay tuned!

Annonser

Written by Shine

december 31, 2009 den 4:01 e m

Publicerat i Uncategorized

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. GOTT NYTT SPÄNNANDE ÅR BLOGGEN!

    Stone

    december 31, 2009 at 7:28 e m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: