QUICKBLOGG

– den kvickaste bloggen på nätet om fallet Thomas Quick

Gubb-Jan Stigson hänger ut 351 personer som brottslingar

with one comment


Nu kommenterar Gubb-Jan Stigson Facebook-gruppen som starkt kritiserar honom. I sin blogg på Dala-Demokraten målar han ut de 351 medlemmarna som kriminella.
– Själv har jag länge använt den här gruppen som ett slags privat kriminalregister, skriver Gubb-Jan Stigson

– Kan rekommendera alla seriösa betraktare att använda gruppen just så. Medlemmar där är personer man bör undvika att ha att göra med, skriver Gubb-Jan Stigson.
Sedan vi skrev om Facebook-gruppen första gången har medlemsantalet ökat.  Journalisten erkänner att han inte känner till alla 351 medlemmar som är med i gruppen. Men det hindrar inte honom från att gå till attack mot samtliga.
– Medlemskap i gruppen kan gott tjäna som varningstecken. I gruppen finns folk som varit behjälpliga vid mord, som sysslat med grovt narkotikabrott, som har stulit, misshandlat, skändat lik, kränkt kvinnor och skrämt småflickor från att vittna, skriver Gubb-Jan Stigson.

Hänger ut 351 personer
Därmed misstänkliggör journalisten 351 personer som brottslingar. Det är inte en allt för vild gissning att den allra största majoriteten av medlemmarna är vanliga hederliga människor som inte har begått något av dessa brott. Dessutom är de allra flesta medlemmar i gruppen under sina verkliga namn och med verkliga profilbilder.
Det är uppseendeväckande att Dala-Demokratens chefredaktör Göran Greider fortsätter låta Gubb-Jan Stigson skriva för tidningen. Det är inte första gången som han spottar på oskyldiga människor i Dala-Demokratens namn. Naturligtvis går det att förstå Gubb-Jan Stigsons frustration av att bli hånad på det här sättet offentligt. Men det verkar lite overkill att måla ut 351 personer som kriminella bara för att de protesterar mot en dåligt framförd journalistik. Det finns andra vägar att gå för att sätta stopp på gruppen. Om det nu är det som är syftet.

SE OCKSÅ:
Påhittad dubbelgångare – Gubb-Jan Stigsons blogginlägg 10/12
Facebook-grupp attackerar  Gubb-Jan Stigson – tidigare inlägg på Quickbloggen 23/11

Annonser

Written by Shine

december 12, 2009 den 10:05 f m

Publicerat i Blandat, Gubb-Jan Stigson

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] TIDIGARE INLÄGG OM STIGSON Stigson hänger ut 351 personer som brottslingar Facebook-grupp attackerar Gubb-Jan Stigson Dala-Deomkraten anmäls till Pressombudsmannen Vem är […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: